V spletni učilnici najdeš:

 1. Dobrodošli v brezplačni tečaj

 2. Modul 1: Kaj potrebuješ za risanje mandale KARMINO

 3. Modul 2: Nariši osnovo mrežo

 4. Modul 3: Risanje vzorca mandale na platno ali papir

 5. Modul 4: Izriši vzorec mandale še z markerjem

 6. Modul 5: Nadaljujemo z risanjem drobnih vzorcev in linij

Vsebina tečaja

 • Brezplačno
 • 14 lekcije

Odkrij svoj kreativni potencial

Samo prvi korak je potreben, potem bo steklo samo od sebe

Vpiši se v brezplačni tečaj in še danes:

 • Preizkusi kako se znajdeš v risanju mandal

  Če te mandale že dolgo "kličejo" in te privlačijo, imaš zdaj priložnost, da jim prideš bližje, da se preizkusiš v risanju. Kar pogumno naprej, saj nikoli ne veš kam te lahko pripeljejo.

 • Prebudi svoj ustvarjalni potencial

  Kakorkoli, če si se našel/a na tej strani ti je umetnost in ustvarjalnost blizu in sta del tebe. Prebudi te speče potenciale v sebi, tvoja duša samo čaka, da jih aktiviraš. Zdaj je pravi trenutek za akcijo.

 • Spoznaj način učenja v spletni učilnici

  Mogoče še nimaš izkušnje z učenjem v spletni učilnici in dvomiš ali ti bo všeč in kako se boš znašel/a. Vpis v brezplačni tečaj je bližnjica za tvoja vprašanja in dvome.

Mnenja udeleženk brezplačnega tečaja

“Ponosna na svojo prvo mandalo. Hvala za podrobna navodila, ki so mi bila v veliko pomoč. Še bom ustvarjala ker je res meditativno in je dober občutek, ko vidiš končni izdelek 😊 Kmalu grem spet v akcijo za novo kreacijo....”

Valerija S.

“Odkar ti sledim na fb s tvojimi mandalami me mika to poskusiti. Sedaj si mi ponudila to priložnost, od srca hvala.”

Damjana B.

Ta tečaj je zate, če želiš narisati svojo prvo mandalo

po malih korakih, ki te vodijo do cilja

Tvoja mentorica v tečaju

Marjanca Vergan

Moje ime je Marjanca Vergan. Po osnovnem poklicu sem grafična oblikovalka. V svojih zrelih letih pa me je pozval študij spiritualnih ved. Sem profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research.). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki jo je prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, je na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega je tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono. Obožujem ustvarjanje mandal, saj me popeljejo točno tja, kamor si želim. Brez truda in napora. V prostor in čas, kjer ni skrbi , kjer obstaja le kreacija, navdih in veselje. Če tudi tebe že dolgo privlačijo mandale, njihove živahne barve in zanimivo prepleteni vzorci, ki so čudoviti za oko in hkrati pravi balzam za dušo.... potem si ob pravem času na pravem mestu. Vabim te, da se mi v tem prostoru in času pridružiš in to čarobnost doživiš tudi ti. Z veseljem ti bom v pomoč in po korakih te bom vodila od praznega platna ali papirja do čudovite mandale.