Risanje mandale je preprosta, aktivna meditacija

Zanjo ne potrebuješ predznanja in risarskih veščin, je pa idealna zate:

 • Če želiš umiriti svoje misli

 • Če si želiš več sprostitve, zadovoljstva in manj stresa, napetosti ter skrbi

 • Če bi rad/a znala risati mandale za sprostitev, pa ne veš kako se tega lotiš

 • Če te mandale že dolgo kličejo in jih vse pogosteje opaziš

 • Če v sebi čutiš željo po ustvarjanju

Lahkotno in zabavno se premikamo po korakih:

 1. Dobrodošli

 2. Afirmacije za lahkotno in radostno ustvarjanje

 3. MODUL 1: Priprava na risanje mandale

 4. MODUL 2: Mandala Preplet

 5. MODUL 3: Mandala Harmonija

 6. MODUL 4: Mandala Prebujanje

Spletni tečaj

 • €70,00
 • 23 lekcije

Se želiš umiriti, a ti sedenje v klasični meditaciji ne paše, ker si bolj živahne narave? Potem je risanje mandal krasen način za hitro in prijetno sprostitev!

Poleg sprostitve, je tečaj prava motivacija in navdih za tvojo ustvarjalno dušo.

Vabim te v prostor in čas, kjer kraljuje ustvarjanje, navdih in sprostitev

Vabim te, da ga v družbi z mano, doživiš tudi ti.

Kako risanje mandal vpliva na počutje

“Draga Marjanca, vedno ko gledam tvoje mandale me prevzamejo, ker so čudovite in magične. Zelo sem ti hvaležna, ker si me naučila narisati čisto svojo mandalo. Tako me je prevzelo to risanje, da če le utegnem rišem, pa čeprav samo v skicirko. Čudoviti občutki so, ko tako rišem, samo rišem. Izginejo skrbi, strahovi slabe misli, vse gre nekam drugam, proč od mene. Hvala ti še enkrat iz vsega srca. Komaj čakam na jesenski nadaljevalni tečaj. ”

Marta

“Zelo sem hvaležna in vesela, da sem se udeležila delavnice risanja mandale, saj sem v tem začetnica in sem potrebovala nasvete in vodenje, kako pravilno ustvariti svojo mandalo. Pri tem so mi bili zelo v pomoč gradivo ter video posnetki, ki so lepo po korakih opisovali celoten postopek, tako da nisem imela nobenih težav pri ustvarjanju. Potrebna je bila le dobra volja in prijetna glasba, ki sta me vodili skozi ustvarjanje.”

Sandra

“Zelo pregledna spletna stran. Hvala vam Marjanca, ker ste organizirali takšne tečaje, kjer se tudi mi lahko postopno učimo ustvarjanja mandal. Meni je v veselje, lepo ste predstavili na enostaven način kako lahko vsakemu uspe. ”

Sandra M.

Prekrasne mandale, ki so jih ustvarile umetniške duše v tem tečaju.

Tvoja mentorica

za sproščeno in lahkotno risanje mandal

Marjanca VerganPo osnovnem poklicu sem grafična oblikovalka. V svojih zrelih letih pa me je pozval študij spiritualnih ved.

Moja ljubezen je tudi zvezdno nebo. Sem namreč profesionalna astrologinja z mednarodnim ISAR C.A.P. certifikatom (International Society for Astrological Research.). Poleg diplome za Astrologijo, Astrohealing in Energijsko psihologijo, ki sem ju prejela na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu, sem na Mednarodnem združenju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) zaključila certificiran program Intuitive & success coaching, poleg tega sem tudi certificiran praktik Havajske duhovne tehnike Hooponopono.

Obožujem ustvarjanje mandal, saj me popeljejo točno tja, kamor si želim. Brez truda in napora. V prostor in čas, kjer ni skrbi , kjer obstaja le kreacija, navdih in veselje.

Če tudi tebe že dolgo privlačijo mandale, njihove živahne barve in zanimivo prepleteni vzorci, ki so čudoviti za oko in hkrati pravi balzam za dušo.... potem si ob pravem času na pravem mestu.

Vabim te, da se mi v tem prostoru in času pridružiš in to čarobnost doživiš tudi ti.

Z veseljem ti bom v pomoč in po korakih te bom vodila od praznega platna ali papirja do čudovite mandale.

Naj izginejo skrbi, strahovi, slabe misli!

Risanje mandale resnično čarobno deluje v takšnih trenutkih. Fokusira te v trenutek "ZDAJ", kjer ni ničesar. Si samo ti, list papirja, svinčnik in magični krog mandale, ki te popelje daleč stran. V lahkotnost, preprostost, veselje in radost. V čisto žensko kreativno ustvarjalnost.

Z ustvarjanjem mandal za sprostitev lahko začneš takoj!

V spletnem tečaju te čaka učilnica s preglednimi moduli, pojasnili, praktičnimi video posnetki in vsem kar potrebuješ za prijetno in kreativno ustvarjanje.

Želiš plačilo tečaja poravnati po predračunu?

Klikni na spodnji gumb in mi pošlji sporočilo:

Imaš pred vpisom v tečaj še kakšno vprašanje?

Potem te srčno vabim na en kratek spoznavni klic, v katerem dobiš odgovore in ugotoviš ali je ta tečaj tisto, kar zase želiš in pričakuješ.

Želiš, da ostaneva v stiku, v tem kreativnem potovanju in ustvarjanju mandal

V tedenskih pismih pošiljam ideje, novice in navdih kako z mandalo povabiš veselje v svoje življenje

Hvala